277x142
 
  • 1

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzame oplossingen: technische installaties met een lange levensduur. Wij bieden u dan ook oplossingen die volledig voldoen, probleemloos functioneren, ‘toekomstproof’ en onderhoudsvriendelijk zijn. Op korte termijn zijn duurzame oplossingen misschien niet altijd de goedkoopste. Maar op lange termijn heeft u er veel meer plezier van, zowel materieel als immaterieel. Daarom integreren wij in ons totaalconcept ook het onderhoud.

Bouwkundige verbeteringen: minder technologie

Duurzaam denken betekent ook dat wij proberen om technologie te vermijden. Zo kan bijvoorbeeld klimaattechnologie gedeeltelijk overbodig worden gemaakt door bouwkundige verbeteringen. Voor dit soort zaken is nauwe samenwerking tussen de architect en S2H onmisbaar.
Dat is geen enkel probleem, dankzij onze integrale manier van werken.


Duurzaam versus veilig

Duurzaam denken biedt veel kansen. Wel moeten die kansen in balans zijn met de risico’s. Daar botsen duurzaamheidswensen nog wel eens met veiligheid seisen. In dat geval wegen we de mogelijkheden samen met u zorgvuldig tegen elkaar af, tot we de optimale tussenvorm hebben gevonden.

 

Wij denken praktisch en geven u duidelijkheid.

Soms zeggen we dus gewoon dat u linksaf moet in plaats van rechtsaf.

Wij nemen de verantwoordelijkheid als het moet.’